Laatst gewijzigd door Adriaan Dekker

U bent bezoeker

Ons Doel Is Sport

ODIS DS2 zaalkampioen                      maart 2015

In de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie wist het ODIS Dames Senioren 2 team overtuigend het kampioenschap binnen te slepen in de thuiswedstrijd tegen Hellas DS3 .

Na het hele seizoen hard geknokt te hebben tijdens alle wedstrijden, speelden de dames van ODIS terecht voor het kampioenschap op zondag 22 maart jl. Vol spanning begonnen zij aan de voorbereidingen van de wedstrijd en stroomde de Vreeloo sporthal langzaam vol. Om 15.30 uur klonk het startsignaal van de wedstrijd en hadden zowel ODIS als Hellas de wil om de punten te pakken. Al snel nam ODIS de leiding en sloten zij de eerste helft af met een mooie voorsprong: 15-8. De tweede helft werd deze voorsprong alleen maar groter en de sfeer werd steeds beter, dit kon niet meer mis gaan! Tot het laatste moment hebben alle speelsters ervoor gevochten en dit resulteerde in een mooie eindstand van 28-15. Nadat de scheidsrechters floten voor het eindsignaal, barstte het feest los en werd de champagne ontkurkt.